Szórakozás

Lebuktató fotó: balesetet szenvedett a ValóVilág sztárja?

Bekötött kézzel jelent meg a kamerák előtt VV Seherezádé. Azt, hogy mi történt a játékossal, szerettei sem tudták. Az RTL Klub szerint nem komoly a baj.

Egyetlen kicsi utalás sem hangzott el azzal kapcsolatban a ValóVilág összefoglalóiban, hogy Seherezádét baleset érte volna. Ezzel szemben vasárnap a lány keze be volt kötve. Ráadásul jó nagy fásli éktelenkedett a kézfején, amiből arra lehetett következtetni, hogy nem egy kis karcolásról lehet szó.

Nem csoda, hogy a látvány a lány szeretteit is megrémisztette. Barátnője szintén aggasztónak találja, hogy az adásban meg sem említették, mi történt a villalakóval. Andrea abban bízik, hogy ha komoly baleset érte volna Seherezádét, akkor az édesanyját értesítenék, ilyen pedig nem történt. Andi nem tud róla, hogy a szőkeségnek korábban gondja lett volna a kezével, így vélhetően nem egy régebbi sérülés kiújulásáról lehet szó.

A játék készítői a Hir24-en keresztül nyugtatták meg a szőkeség rokonait. Mint mondják, a lány még korábban meghúzta a kezét, amit a napokban fájlalni kezdett. Orvosi segítséget nem kért, magának fáslizta be a csuklóját, ami remélhetően hamarosan teljesen rendbe jön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik