Szórakozás

Ekkora botrány még sosem volt a ValóVilágban

Veronika társainak köszönheti, hogy nem zárták ki a VV-ből. Eszter meg azt köszönheti a többieknek, hogy nem kapott egy óriási pofont Alekosz exétől Cristofel miatt.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Úgy tűnik, csak szüzek és feddhetetlen fehérnépek költöztek be a VV5-be. A játékosok barátai és rokonai mind biztosak abban, hogy hozzátartozójuk nem szexel a kamerák előtt, és állítják, kint is makulátlan életet éltek. Persze az is lehet, hogy a rokonok számára más összefoglalót közvetít az RTL Klub, nem pedig azt, amit az átlagemberek látnak…

Legalábbis csak erre tudunk következtetni abból, hogy VV Eszter barátnője szerint az ügyvédnő kizárólag viccből flörtölt Veronika pasijával. Amennyiben az ügyvédnő csak egyszer keveredett volna az ominózus, meglehetősen kínos szituációba, még mi is elhinnénk, hogy tréfált, de…Később még a riportszobában is beismerte, hogy a fiatal fiú ki tudná elégíteni szexuális igényeit. Közben pedig Eszter arcán egyáltalán nem látszott, hogy poénkodik. Vagy lehet, hogy mégis, csak mi nem ismerjük eléggé?

Az Eszter barátnőjével történt beszélgetésünket követően csak néhány óra telt el, és máris kitört a balhé a villában – éppen az ügyvédnő miatt. Veronika ugyanis Cristofel leveléből tudomást szerzett arról, hogy a kubai macsó megkívánta játékostársnőjüket. Ráadásul Eszter sem tagadta a dolgot, sőt, büszkén vállalta, hogy lefeküdt volna Cristofellel, ha nincs Veronika. A Virslis lány ettől annyira dühbe gurult, hogy neki akart rontani Eszternek. Ha nincsenek ott a többiek, akár még tettlegességig is fajulhatott volna a helyzet. Mivel azonban lefogták, a verekedés elmaradt, de Alekosz exe így is kijelentette, undorodik Cristofeltől és szakít vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik