Szórakozás

Sokkoló fotó: felismerhetetlenné műtötték a tini sztárfeleséget

Courtney Stoddent nemcsak tizenhat évesen vezette oltár elé a Halálsoron sztárja, de át is szabatta egy kurtizán Barbie babává.

Májusban az egész világot sokkolta Doug Hutchison, amikor elvette feleségül az akkor még csak tizenhat esztendős Courtney Stoddent. Az viszont sokkal mellbevágóbb, hogy a lakodalom előtt mennyire átszabatta. Mert ugyan azt eddig is látta mindenki, hogy az énekesnőcske hatalmas mellei és Barbie babás arca nem a természet alkotása, de nem tudtuk, milyen volt korábban. Most azonban leeshet mindenki álla Courtney másfél évvel ezelőtt készült fotója láttán. Mert ez alapján szinte hihetetlen, hogy egy átlagos, bájos tinilányból, ez a vidéki bárokba való maca lett.

Azt pedig nemcsak mi gondoljuk úgy, hogy a szőkeség külseje finoman szólva kihívó lett. A Facebook és a Twitter illetékesei ugyanis törölték a profilját, mert a feltöltött képei kimerítették a fiatalkorú pornográfiát, pedig mindegyiken fel volt öltözve, illetve volt rajta néminemű textil. A hétvégén pedig kidobták egy farmról, mert olyan hevesen enyelegtek a Halálsoron cím zseniális filmből ismert férjurával, mivel zavarták a békésen Halloweenre készülő, sütőtököket válogató családokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik