Szórakozás

Bizarrul fest: rohamosan csúnyul a sztár

Legalább olyan kínszenvedés sokáig nézni David Hasselhoff elrontott arcplasztikáját, mint a dalait végtelenítve hallgatni.

Az elmúlt egy hónapban David Hasselhoff féltucatnyi kísérletet tett új barátnője eljegyzésére, de minden alkalommal csak kosarat kapott igen helyett. Ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a sztártól huszonhét évvel fiatalabb Hayley Roberts közelről látja Hoff egyre bizarrabbul festő arcát. Ahhoz pedig igencsak sok ellenjuttatás, vagy elvakult szerelem szükséges, hogy az emberlánya örökre elkötelezze magát egy rohamosan csúfuló férfival. Mert a Knight Rider egykori főhőse szebb már nem lesz, hiszen nemcsak öregszik, de még plasztikai sebészhez is jár, ami nincs valami jó hatással a fizimiskájára.

A bolti eladóból celebbé lett Hayley-nek pedig semmilyen tekintetben nem kell két kézzel kapnia a házasság lehetősége után, mivel, ahogy nemrég kiderült, elég könnyen szerez magának híres párt. Közvetlenül Hasselhoff előtt a Manchester United egykori legendájával, Dwight Yorke-kal randizgatott hónapokig. De Enrique Iglesiast is boldoggá tette még az Anna Kournikovás időszakot megelőzően.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik