Szórakozás

Sürgősen kórházba kellett szállítani Győzikét

Borzasztó állapotban van Gáspár Győző, miután két hét alatt másodszor is begyulladtak plasztikai műtétjének sebei.

Gáspár Győző szervezete nem jól reagált a három héttel ezelőtti plasztikai beavatkozásra. Egy hete már visszakerült a pécsi klinikára, mert sebei nagy fájdalmak közepette begyulladtak. Akkor nem volt szükség komolyabb műtétre, de szerdán már nem úszta meg a szikét. A roma show-man láza 40 fok fölé szökött, ezért sofőrje azonnal autóba rakta, és eszeveszett tempóban hajtott vele vissza a klinikára, ahol orvosa az azonnali beavatkozás mellett döntött. A Gáspár család feje még a műtét előtti percekben beszélt az Új Ász riporterével.

“A szervezetem képtelen elfogadni a legutóbbi műtétet! Hihetetlen fájdalmaim vannak, és a hasam úgy feldagadt, mintha terhes lennék! Most jött be az altatóorvos, úgyhogy leteszem a telefont. Csak annyit szeretnék mondani, hogy ha kell, akár a betegágyamon fekve is elmegyek a jövő heti tárgyalásra. Senki ne gondolja, hogy azt akarom megúszni a kórházzal! Nagyon félek” – mondta könnyek között Győzike.

“Nagyon szeretnék most mellette lenni, de olyan hirtelen történt minden, hogy Virágot egyszerűen nem tudtam kire hagyni. Tudom, hogy a pécsi klinika szakemberei mindent elkövetnek érte” – mondta Bea asszony.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik