Szórakozás

Fábryt mégis száműzték a képernyőről?

A Hír24 információi szerint a Fábry-show és Heti hetes is téli pihenőre kényszerül az RTL Klub takarékossági intézkedései miatt.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, hamarosan megszűnik a Reggeli című magazin, a déli híradó, valamint a Fél Kettő, és januártól nem lesz XXI. század sem. Ezt az információt már hivatalosan is megerősítette a csatorna. Arról azonban sokáig nem lehetett tudni semmit, hogy lekerül-e a képernyőről az RTL Klub két népszerű műsora, a Heti hetes, illetve a Fábry-show.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója korábban azt mondta, hamarosan tájékoztatják a nagyközönséget, mik a terveik az Esti Showderrel, míg Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője hetekkel ezelőtt úgy nyilatkozott, nem tud arról, hogy a humor nagyágyúi lekerülnének a képernyőről.

Fábry helyzete abból a szempontból stabilnak mondható, hogy a műsornak élő szerződése van a csatornával, ennek ellenére – úgy tudjuk – legközelebb csak jövőre jelentkezik megújult formájában a produkció. Egy neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a stábtagoknak múlt héten küldtek kör e-mailt, melyben tudatták velük, hogy legkorábban csak márciusban tartanak igényt a munkájukra. Hogy az elkövetkező több, mint 4 hónapos kényszerszünetben biztosítanak-e anyagi segítséget a parkolópályára tett munkatársaknak, nem tudni.

A Heti hetes helyzete sem sokkal megnyugtatóbb. Ónodi György portálunknak elárulta, a műsor nem szűnik meg, de november végétől téli pihenőre vonul, és legközelebb kora tavasszal térnek majd vissza a képernyőre. A műsor főszerkesztője az RTL Klub takarékossági intézkedéseivel indokolta a szünetet, ami azonban nem telik majd munka nélkül. Az elkövetkező hónapokban választják ki azt a 36 civil szereplőt, akik jövőre 6 héten át megcsillogtathatják majd humorérzéküket néhány perc erejéig.

“Hat héten át hat civil fog híreket elemezni Jáksó László mellett, a zsűri (a Heti hetes tagjai) pedig minden héten kiválasztja az adott csapatból a legjobb versenyzőt. A top 6 civil végül a hetedik adásban kap majd negyed órát” – mondta a Hír24-nek a főszerkesztő, aki azt is elárulta, 2012-ben, 13 év után visszatér a nagydumások közé Szulák Andrea is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik