Szórakozás

Exkluzív: Liptai Claudia az RTL Klubhoz szerződik?

Nem csak maga Liptai Claudia titokzatos, hanem egyre rejtélyesebbek a körülötte zajló események is. Most éppen arról suttognak, hogy a műsorvezető az RTL Klubhoz szerződik.


Fotó: TV2

Akár egy jól megkomponált szappanopera, úgy zajlik a színésznő élete. Azt persze senki nem gondolja, hogy Claudia néhány éve otthon, nagy magányában leült, és előre megtervezte a következő éveit, ám tény, hogy profi forgatókönyvírók sem bonyolíthatnák jobban az életét. Sűrűn váltogatták egymást felhőtlenül boldog periódusok és döbbenetes tragédiák, közben pedig egy kicsit meztelenkedett is, hogy imidzse még izgalmasabb legyen. Mostanában azzal borzolja a kedélyeket, hogy hirtelen mindent felszámol maga körül. Állítólag már gyermeke édesapjával is csak közvetítőkön keresztül tartja a kapcsolatot. Hallani titkos esküvőről, és rejtélyes költözködésről is.

És íme, máris itt a következő elképesztő információ! RTL Klubos berkekben úgy tudják, hogy a csatorna szeretné megszerezni a dögös műsorvezető-színésznőt. Claudia számára egyébként nem lenne ismeretlen terep a konkurencia, hiszen korábban már dolgozott a csatornánál.

A Hír24 úgy értesült, hogy bár a színész-műsorvezető látszólag minden munkáját felszámolta a TV2-nél, állítólag még élő szerződése van a régi munkaadójával. A csatorna munkatársai azt is tudni vélik, hogy Claudiát minden áron szeretnék a TV2-nél tartani, hogy legalább a Megasztár háziasszonyaként számíthassanak rá a jövőben.

Bár Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója megkeresésünkre cáfolta a hírt, az RTL Klubnál dolgozó informátorunk továbbra is állítja, hogy szóba került Claudia átcsábítása. Ráadásul az is gyanús, hogy a TV2 állítólag szintén újra elkezdett tárgyalni a hírességgel. Lehet, hogy ők is tudnak az RTL Klub szándékairól?

Claudia a TV2 legnagyobb sztárja. Ha sikerülne átcsábítani a konkurenciához, az meglehetősen nagy csapást jelentene a TV2 számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik