Szórakozás

Durván meghízott a ValóVilág bombázó sztárja

VV Kinga édesanyja nem érti, miért állítjuk, hogy lánya meghízott. Az anyukán kívül azonban mindenki látja, hogy a villalakó szépen kigömbölyödött.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az unalom, a jólét, az alkoholfogyasztás és a semmittevés bizony még az egyébként hízásra nem hajlamos emberek szervezetét is megvicceli. Vélhetően ezt szenvedi most VV Kinga is. Édesanyja állítása szerint ugyanakkor lányának a kinti életben sosem volt problémája a súlyával, és szerinte a villában sem küzd ilyen gondokkal. Az elfogulatlannak éppen nem nevezhető mama vélhetően úgy érzi, mindenki le akarja járatni csemetéjét, és lánya egy világméretű összesküvés áldozatává vált. Az összesküvés pedig arról szól, hogy VV Kinga bizony meghízott.

A súlygyarapodást maga a szőkeség egyáltalán nem tagadja. Egyébként meg hiába is titkolná, hiszen látható is rajta. A műsor készítői sem tudják pontosan, hogy hány kilóval több most Kinga mint a műsor indulásakor, de úgy öt kiló pluszra tippelnek.

A villalakók egyébként szintén megjegyezték, hogy Kinga meghízott, sőt volt, aki csúnyán be is szólt neki emiatt. Természetesen mi sem bántani szeretnénk a szőkeséget, hiszen nem ő az egyetlen, aki hasonló cipőben jár. Az előző szériában Éva, Laci, a mostaniban pedig Veronika is felszedett jó néhány kilót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik