Szórakozás

Primitív módszerekkel él a ValóVilág hisztis sztárja

Egyre inkább megmutatkozik VV Kinga igazi éne. A lány bosszúálló, trágár módon beszél és hisztizik, ha kell, ha nem. Ráadásul legjobb barátait is képes megalázni.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A lányok lettek az urak, míg a fiúk a szolgák a ValóVilágban. Mivel előző nap Cristofel csicskának nevezte Kingát, a lány úgy vélte, most eljött az ő ideje, és visszavág. Mindent elkövetett azért, hogy a villa Skalpvadászát porig alázza. Lemosatta vele a körömlakját, és követelte, mossa meg a lábát. Ezután megmasszíroztatta a nyakát, sőt, Cristofelnek még a fejét is simogatnia kellett parancsszóra.

A szőkeség úgy tett, mintha mindezt halálosan élvezné. Persze a színjáték Veronikának szólt, akit nagyon megviselt a tény, hogy pasija egy másik lányt kényeztet. Ráadásul Cristofel és a Virslis lány most éppen egymáshoz sem érhetnek, ugyanis a fiú büntetésben van.

Kinga Attilát is kiborította tegnap. A fiú azon bukott ki, hogy a lányok viccből borsot szórtak az ágyneműjére. A történtek miatt durván összeveszett Kingával, nyomdafestéket nem tűrő szavak röpködtek a levegőben. A vita végén mind a két villalakó elégedettnek tűnt, vélhetően azt érezték, sikerült ismét megalázniuk a másikat.

http://www.hazipatika.com/services/news/Milyen_hatassal_vannak_a_barataink_az_egeszsegunkre?nid=38211&utm_source=www.startlap.hu&utm_campaign=Startlap_Aktualis_20111019&utm_medium=click&utm_content=http%3A%2F%2Fwww.hazipatika.com%2Fservices%2Fnews%2FMilyen_hatassal_vannak_a_barataink_az_egeszsegunkre%3Fnid%3D38211

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik