Szórakozás

Tragédia: öngyilkos lett a magyar énekesnő szerelme

Futótűzként terjed a hír, miszerint fejbe lőtte magát az Eurovíziós Dalfesztiválon is részt vevő Csézy párja, Lajos László producer.

Egyre gyűlnek a népszerű énekesnő, Csézy rajongói oldalán a részvétnyilvánító üzenetek. A hír – miszerint az énekesnő párja múlt hét végén fejbelőtte magát – mindenkit sokkolt. A szörnyű tragédiáról kezdetben csak Csézy legközelebbi hozzátartozói tudtak, mostanra azonban a nyilvánossághoz is eljutottak a történek. L. László producer tettére egyelőre nincs magyarázat.

A 2008-ban, az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő Csézi Erzsébet – művésznevén Csézy – és párja évek óta harmóniában éltek. A matyóföldi énekesnő és producer kedvese már hat éve alkottak egy párt, s kapcsolatuk szinte idillinek tűnt. Csézy gyakran hangsúlyozta, mennyire örül annak, hogy párjában nem csak a tökéletes társat, hanem a megfelelő szakmai partnert is megtalálta. Hiszen szerelme egyben producere is volt a sikert sikerre halmozó énekesnőnek. A tragédia hátterében álló okokról egyelőre semmit nem tudni. Az énekesnő nem nyilatkozik, tragikus hirtelenséggel elhunyt kedvesét gyászolja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik