Szórakozás

Videón szólal meg a ValóVilág kirúgott sztárja – alázza társát

VV Cristofel, kiesése után néhány perccel nyilatkozott a Hír24 kamerájának. A kubai macsó elárulta, kicsit bosszús, amiért Csaba ment vissza a villába, majd esküdözött, hogy kitart Veronika mellett. Vagy mégsem?


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Bár szinte mindenki Cristofel győzelmére számított a ValóVilág5 első párbaján, a nézők szavazatai alapján mégis a kubai machonak kellett távoznia. A forró vérű párbajozót – aki a kieséskor könnyeivel küzködött – a kiesést követő percekben kaptuk mikrofonvégre. Azt hittük, Cristofel összetörten és lehangolva fog nyilatkozni, ám nem így történt. A villa skalpvadásza ugyanis felpörögve, iszonyatos hadarással beszélt múltról, jelenről és jövőről. Bár Cristofelt nagyon szíven ütötte, hogy neki kellett távoznia a villából, bent maradt szerelme, Veronika ad neki erőt a folytatáshoz.

A villa skalpvadásza ugyanis elárulta, valódi érzelmek fűzik a plasztikázott lányhoz, így mindenképp meg fogja várni, amennyiben Veronika is hűségesen viselkedik a villában. A villa hangos csődöre a Hír24 stábjának még azt az ajándékot is megmutatta, melyet kedvesétől kapott búcsúereklyeként. Hogy milyen szerelmi zálogot hagyott Cristofel Veronikára, s hogy milyen érzések fűzik a kubai skalpvadászt Eszterhez – akit szintén “megcsinálna” – kiderül a videóból!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik