Szórakozás

Holnap menesztik az RTL Klub sztárját

Veronika retteg attól, hogy vasárnap este elveszíti szerelmét. Amennyiben a nézők Cristofelt küldik haza, a fiatalok kibontakozó románca egy időre biztosan vége szakad.

Cristofel vagy Csaba? Holnap este kiderül, hogy a két villalakó közül kit kukkolnának szívesen tovább a nézők.  Az biztos, hogy a villalakók többsége Cristofelt várja vissza. Nem tagadják, hogy eleinte nevettek a fiún, de mostanra megszerették. Csaba viszont szinte senkihez nem került közel. Ez viszont nem jelenti feltétlenül azt, hogy a nézők nem őt kedvelik jobban.

Veronika és szerelme azonban semmit nem akarnak a véletlenre bízni. Megpróbálják kihasználni az utolsó napokat. Ez azt jelenti, hogy több időt töltenek az ágyban, mint azon kívül. Mindketten azt állítják, nem tudnának, és nem is akarnak egymás nélkül élni. Legalábbis Cristofel ezt mondja, amikor Alekosz exének udvarol, a háta mögött már egészen máshogy látja a helyzetet. A kubai csődör ugyanis párhuzamban Eszternek is csapja a szelet, az érett nő ráadásul vevő a fiú bókjaira. Cris kijelentette, kapcsolatuk könnyedén átcsaphatna testiségbe… Ami pedig késik, az ugyebár nem múlik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik