Szórakozás

Vendége mellét tapizta élő adásban a TV2 sztárja

A TV2 Esküdj! stúdiójában zajlottak ex-ÖsszeEsküvők Claudia mellműtétének előkészületei. Tizedes György plasztikai sebész munkájához Majka asszisztált.

A műsorvezető rögtön megjegyezte, hogy valóban kicsi a lány melle, és Claudia is megerősítette, hogy számára ez a probléma, amiért kebelmegnagyobbító műtétre készül.
A valóságshow egykori játékosjelöltje nem bizonyult szégyellősnek, kamerák előtt dobta le blúzát, Majka pedig jobb híján a lány helyett az implantátumokat fogdosta. Claudia több szilikonpótlást is kipróbált, a műsorvezető pedig felbátorodva tapintás útján is véleményezte a méretet.
A plasztikai sebész szóvá is tette Majkának, hogy legyen visszafogott, hiszen “otthon kontrollálva” van, és az is kiderült, Dundika keblét is Dr. Tizedes műtötte.

Felmerül a kérdés, vajon mit szól Majka Esküdj!-beli munkásságához a várandós Dundika, aki estéről-estére végignézheti, amint párja félpucér (vagy éppen teljesen meztelen) lányokat nézeget, véleményez, és amint láthattuk, ez egy csöppet sincs ellenére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik