Szórakozás

Honnan szerezhetett pénzt Stohl András?

„Nem kell eladni a fóti házat, nem lesznek anyagi gondjai Ancsikának és a kislányomnak” – szögezte le a minap börtönbe vonuló Stohl András.

Bár sokan kíváncsiak lennének rá, a színész azonban nem árulta el, miből sikerült tartalékolnia családja számára. Korábban ugyanis arról szóltak a hírek, komoly anyagi gondokkal küzd, amit persze sosem erősített meg. Azt is elárulta, mindenkinek fizetett kártérítést, aki a balesetnek sértettje volt, még pedig annyit, amennyit az illető kért. Kivétel ez alól Pali bácsi és a lánya, az ő ügyük ugyanis még nem zárult le.

A Fókusz portré című műsornak adott interjújában Stohl azt sem titkolta, nem hiszi, hogy egy ember nagyon erősen meg tud változni. Azt sem gondolja, hogy ezután nem lesz körülötte semmiféle botrányszagú történet, ám azt garantálta, többé nem ül részegen autóba.

A beszélgetés végén a híresség elismerte, ahogy öregszik, egyre többször sír és főként akkor, amikor az emberek szeretetükről biztosítják, amiben a balesete óta rengeteg alkalommal volt része.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik