Szórakozás

VV Éva elhagyta a kedvesét?

A szerelmesek kapcsolata ugyan túlélte a Villát, a Törtető most mégis elköltözött Ádámtól.

“Átköltöztem a húgomhoz Zuglóba egy sokkal nagyobb albérletbe, mint, ahol mi laktunk, egy 70 négyzetméteres lakásba, de persze Ádám nagyon sok időt ott tölt velem. Nem vagyunk együtt a nap 24 órájában, most ő is tudja csinálni a dolgait” – mondta az RTL Klub Reggelijében Éva, cáfolva azokat a hireszteléseket, miszerint szakított volna a fiúval.

Ádámnak állítólag van Budapesten lakása, de arra a kérdésre, hogy akkor miért nem ott laknak, vagy miért nem vettek ki nagyobb albérletet közösen, nem tudott választ adni. Azt azonban hangsúlyozta, hogy sokkal jobban érzi magát, mióta visszamondta a csótánylakta ingatlant.

Gyorsan ugorva egyet a kínos témán elújságolta, hogy 6 kilót fogyott a Villa óta és már cigarettát sem szív annyit, mint a luxusbörtönben, próbál odafigyelni az életmódjára, egészségesen étkezik és rendszeresen mozog. Az idilli kép lezárásaként pedig arról is beszámolt, hogy teljesült élete egyik nagy álma: a Bors című napilapnál kapott munkát mint újságíró és a VV5 blogírója.

“Azt mondták, hogy nagyon jó tehetségem van hozzá és jó adottságom, érzem ezt a szakmát” – dicsekedett a földön fetrengéséről elhiresült villalakó, akit a műsorvezető, Csonka András “hűtött le” finoman: “A blogírás és az újságírás között azért van egy kis különbség!”.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik