Szórakozás

Csúnyán alázta vendégét a TV2 műsorvezetője

Viccesen kötözködő kedvében volt Kárász Róbert a TV2 Mokkájában a minap. Először Tatár Csilla kérésére táncra perdült, majd Stadler Józsefet szekálta. A műsorvezető kijelentette, a vállalkozó gyűjteményének nagy része giccs.


Fotó: TV2

Stadler József a reggeli műsorban arról beszélt, hogy ellopták tőle egyik olajfestményét, az Utolsó vacsorát (Leonardo freskójának másolatát). Az akasztói vállalkozó elárulta, sejti, ki vitte el tőle a képet – amely egyébként egykori adócsalási ügyének is jelképe lett.

Kárász a kép értékéről faggatta Stadlert: “Komoly kár, ennek az értéke szerintem ilyen öt- és tízmillió között van” – felelte a vállalkozó. “Nem mondja, miért, ki csinálta, Munkácsy?” – kérdezett vissza a műsorvezető.  “Ha nem is Munkácsy csinálta, önnek a zakó az értéke, nekem lehet, hogy az a zakó, azt mondanám, hogy nem érték, rövid az ujja, én, mivel ruhával foglalkozom, sok kifogást tudnék benne találni” – vágott vissza a Mokka vendége, aki ma ruházati eladóként dolgozik.


Fotó: TV2

Kárász Róbert szerint nem a zakója rövid, az ing ujja hosszú, és tovább szekírozta Józsi bácsit, mondván, rengeteg giccs van az egykori vállalkozó gyűjteményében. (Kárász tetszését különösen az a kép nyerte el, amelyen egy kisfiú gépfegyverrel lő egy dinoszauruszra.) A műsorvezető lekonferálásként újra felhozta a beszélgetést, és Csillához fordult: “Azért figyelted, hogy hogy beszólt nekem a Stadler? A zakómra. Meg az ing ujja hosszú. Egyébként pont a Stadler mondja, aki valahogy föl volt öltözve, na mindegy” – zárta le Kárász a témát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik