Szórakozás

Lélek nélkül szexel a VV5 intrikusa

Barátja szerint VV Péter az összes villalakót gyűlöli, lenézi és megveti őket butaságuk és együgyűségük miatt.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A szociálpedagógus Péter előtt nem ismeretlen a tévés szakma. Több valóságshow-ban is feltűnt már korábban: többek között a Survivor című műsorban, és a 12 részes játékfilm-realityben, a Bajkeverőkben is. Ezt követően pedig hosszú éveken át szereplőket keresett a kereskedelmi csatornák műsoraiba. Dolgozott a TV2 castingosztályán, a Viasat3-on futó Éden Hotel második szériájához is állítólag ő szervezte be az embereket, csakúgy, mint korábban a balatoni Jersey show, az Aranypart esetében.

Nem meglepő ezek után, hogy a ValóVilág ötödik szériájába veterán valóságshow-hősként jelentkezett, amivel egyik közeli ismerőse szerint semmi más célja nem volt, mint megalapozni a jövőjét a média világában.

„Úgy gondolta, ahhoz, hogy az elkövetkező öt évben biztos munkája legyen, jót tesz, ha részt vesz az RTL Klub kukkoló show-jában, egyébként mélységesen gyűlöli és megveti a lakótársait. Őt az különbözteti meg a többi játékostól, hogy ő tudatosan ilyen, és nem alapból gyengeelméjű, mint például Cristofel” – nyilatkozta portálunknak a barát, aki azt is elárulta, a Villa nagy taktikusaként számon tartott reality-hős semmifajta érzelmet nem táplál az érzékeny lelkű Vera iránt.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

„Azért melegedett össze a lánnyal, hogy ne unatkozzon, emellett még jól is érzi magát vele, az már csak hab a tortán, hogy még plusz szavazatot is hozhat számára a románc. Biztos vagyok benne, hogy semmit nem érez Vera iránt, de érdekből szívesen lefekszik vele. Mottója, hogy bármilyen lány megfelel, akinek van pulzusa” – mesélte a jól értesült informátor.

Péter állítólag a való életben is nagy nőcsábász, bár voltak hosszabb kapcsolatai, barátnőihez soha nem volt hűséges. Imádja a nőket, és esze ágában sincs megállapodni, attól pedig egyenesen a hideg rázza, hogy nehéz munkával megkeresett pénzét „lestrapált feleségre és bögőmasina csecsemőre” költse – tette hozzá az ismerős.

VV Péterről egyébként még annyit érdemes tudni, hogy korábban elesett emberekkel kereskedett: 500 forintért vásárolta meg a lelküket a kocsmákban, valamint nem veti meg a kábítószereket sem: “Két nap után jöttem rá, hogy VV Péter honnan ismerős, 10 éve találkoztam vele Caracasban, a magyar ház bárjában “dolgozott” egy haverjával. A munka nagyjából úgy volt: reggel kokó, napközben cuba libre, este fű” – idézte a Velvet egy bizonyos Kosnya nevű felhasználó bejegyzését a világhálón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik