Szórakozás

Feláldozza ügyvédi praxisát a szexért VV Eszter?

Eszter örült, hogy bekerült a valóságshow-ba, hiszen ott végre kitombolhatja magát. De mi lesz a karrierjével?


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Igencsak közel került egymáshoz az elmúlt napokban a Villa két lakója, a skalpvadász Cristofel és a karrierista Eszter. A fiatalok egy meglehetősen furcsa párbeszédet folytattak a konyhában, melyből kiderült, teljesen egymásra gerjedtek és szívesen összegyűrnék a lepedőt, ha nem lenne Veronika, aki nagyon úgy tűnik, hogy beleszeretett a fenekét előszeretettel mutogató kubai csődörbe.

Eszter mamája el sem tudja képzelni, hogy kifogástalan nevelést kapott, magasan kvalifikált gyermeke összeszűrje a levet a Villa legfiatalabb és legalulképzettebb lakójával. “Alapvetően ez egy játék, és Eszter így játssza. Ehhez nem tudok többet hozzátenni” – nyilatkoztaa Borsnak Ágnes. Pedig Eszter beköltözése előtt, a napilapnak adott interjújában azt mondta, pont azért akar a luxusbörtönbe költözni, mert szüksége van arra, hogy gyökeres változás álljon be az életében. Eszter attól sem fél, hogy nevetségessé válik vagy elveszti az ügyvédi hitelét. Ráadásul az első szerelme egy autókereskedés alkalmazottja volt, így Cristofellel való kapcsolata sem tűnik rangon alulinak.

Cris édesapja szerint fia még gyerek, és ez választásain is látszik. “Nekem mindegy, hogy fekete vagy fehér, azt sem bánom, ha diplomás. Csak a fiam legyen boldog. Mi Veronikát és Esztert is el tudjuk képzelni menyünknek, akit idehoz a fiam, azt fogjuk szeretni. Azt nem hiszem egyébként, hogy Veronika csak játszana vele, az én fiam szívét nem lehet összetörni. Sérült ő eleget a sportban, az érzelmi életében nem tud sérülni. Bár mindig azt hiszik a lányok, hogy ők irányítanak, Cris kezében van a gyeplő, és a dolgok úgy alakulnak, ahogy ő akarja” – nyilatkozta a kubai csődör apukája.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik