Szórakozás

Titkolóznak az X-Faktor balesetezett sztárjáról

A múlt heti próbán balesetet szenvedett Bagosi Alexa már sokkal jobban van, de azt egyelőre nem árulják el, hogy mivel rukkol elő szombat este.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A fiatal énekesnő komoly fájdalmakkal indult neki a tehetségkutató első élő show-jának szombat este, miután kificamította bokáját. Az X-Faktor versenyzőjének ráadásul kórházba kellett vonulnia a sérülés súlyossága miatt, ahová természetesen mentora is elkísérte. Feró már akkor tudta, hogy Alexa másnap, még ha mankóval is, de színpadon fog állni. A mankó helyett azonban szerencsére elegánsabb megoldást választottak egy szék formájában.

A fiatal kétgyermekes anyukának egy pillanatig sem jutott eszébe, hogy lemondja a fellépést. Őt ennél sokkal keményebb fából faragták.

“Úgy voltam vele, hogy hónapok óta készülök erre és ezért dolgozok, hogy ez a dolog sikerüljön és nem fog az utamba állni egy ilyen kis boka. Olyan pozíciót vettem fel a széken, hogy ne kelljen a fájdalmammal foglalkozni” – mondta Alexa a Cool TV késő esti adásában.

Az orvosok szerint a teljes regeneráció hat hetet is igénybe vehet, a következő időszakot biztosan bokarögzítőben kell töltenie.

Kiss Zsuzsanna, az X-Faktor sajtósa megkeresésünkre elmondta, Alexa szerencsére már sokkal jobban van, de a rögzítő kötést továbbra is viselnie kell. “Szombaton már egy sokkal pörgősebb, dinamikusabb dallal lép majd színpadra, de az egyelőre még maradjon meglepetés, hogy szükség lesz-e a székre. Mozgás biztosan lesz benne” – tette hozzá a sajtós.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik