Szórakozás

Botrány: szexmunkás felesége volt a ValóVilág sztárjának

A mackós kinézetű, törpetermetű Péter előszeretettel osztja az észt a villában. Nincs olyan lány, akinek még ne szólt volna be. Pedig neki is van női fekete folt az életében.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Péternek nem könnyű megfelelni. Az igénytelen külsejű gombócnak ugyanis mindenkivel baja akad. Legyen az nő vagy férfi, neki senki sem elég jó. A Survivor egykori játékosa rendszerint becsmérelő pillantásokat vet a villahölgyek szilikoncsodáira. Ahogy az őt kényeztető Verát is egyfolytában csak oltja. Pedig az apró termetű szőrgombócnak semmi oka sincs az állandó fikázásra. Hiszen – ahogy arról korábban is hallani lehetett – egykor egy ismert pornóssal szűrte össze a levet. Ráadásul a lánnyal közös műsorban is szerpeltek…

A híresztelések szerint még frigyre is lépett a Viva nevet viselő pornószínésznővel, akibe jócskán szorult a szilikonból. Mi több, a hölgynek köztudottan nem csak egy partnere volt. Így Péternek semmi oka a lányok állandó cikizésére. Jobban tenné, ha inkább csendben  maradna, hiszen az ő múltja talán sötétebb foltokat rejt, mint bárki másé a villában. A Hír24 utána jár Péter furcsa esküvőjének. Hamarosan érkezünk a részletekkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik