Szórakozás

Borzalmasan igénytelen a ValóVilág sztárja

Nagyjából dél magasságában indul be az élet a villában. Ám vannak, akik még ilyenkor is kedvenc köntösükben toporognak. Veronikát és a kevés vizet zavaró Verát szinte nem is látni más öltözékben.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Azt már megszoktuk, hogy a villa lányai előszeretettel bolyonganak smink nélkül, ahogy a meztelenkedéstől sem riadnak vissza. Ez a tendencia természetesnek is mondható, hiszen idővel mindenki megszokja a kamerák állandó jelenlétét, ahogy a lakók hajlamosak arról is megfelejtkezni, hogy szinte az egész ország látja mindennapos villantásaikat. Azt viszont kevésbé értjük, hogy a lányok többsége miért használja az egyébként zuhanyzás után használatos átmeneti ruhadarabot, egész napos trendi viseletként. Veronika és Vera ugyanis úgy hordják az élénk színekben pompázó köntöst, mintha csak kedvenc pulcsijukat vagy kabátjukat vennék magukra.

Azt eddig is tudtuk, hogy a két lány nem a szellemi adottságai miatt került be a villába, ám nem értjük, miért nem szól nekik valaki, hogy a cuki köntösöket nem éppen erre találták ki. Példájuk – úgy tűnik – ragadós, hiszen Seherezádé, Annamari és Kinga is élvezettel cigizik, italozgat, közlekedik vagy fetreng akár egy egész napot is szívecskés, pepita vagy kapucnis fürdőköpenyében. Ezt látva meg se lepődnénk, ha kiszavazásuk alkalmával a lányok köntösben vennének örök búcsút a luxusbörtöntől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik