Szórakozás

Megkínozták a ValóVilág sztárját – hatalmas botrány várható

Tiltakoznak az állatvédők VV Zizi jelenlegi helyzete ellen. Úgy érzik, hogy a vasárnapi kiválasztás alatt megkínozták a kismalacot azzal, hogy bezárták és hosszú ideig hagyták visítani.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az állatvédők szerint nem csak a kizárás probléma a törpemalac tartásával kapcsolatban. Gáspár Attila, az Állat és Természetbarátok Budaörsi Egyesületének munkatársa rendszeresen nyomon követi Zizi sorsát. Szerinte az állat máris depressziós. Ez hosszú távon Zizi elpusztulásához is vezethet. Ezt a fajtát egyébként sem szabad úgy kezelni, mint egy kutyát vagy egy macskát, mert attól még több problémája lesz.

Gáspár Attila azon is megdöbbent, hogy Zizit különböző kunsztokra tanították a luxusbörtönben. Ez ugyanis teljesen kimeríthette a kismalacot. Éppen ezért most vitamin kúrára lenne szüksége, sok gyümölcsöt kellene neki adni. Állítólag az állatka lelkének az sem tesz jót, hogy ennyi ember veszi körül, a szemét pedig károsíthatják a reflektorok. Az állatvédő szeretné Zizit kimenekíteni jelenlegi helyzetéből. Ha erre nincs lehetőség, legalább egy párt vinne neki, hogy enyhítse depresszióját.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A csatorna köszöni szépen a szakember felajánlását, de arra nem tartanak rá igényt. A Hír24-nek elmondták, Zizi teljesen egészséges. Az ominózus bezárásra azért volt szükség, mert zavarta az élő adást, egyébként mindig szabadon rohangálhat. Az állat sorsa egyébként a show után is megoldott, ugyanis visszakerül eredeti gazdájához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik