Szórakozás

Nőket ver és veszélyes társaira a ValóVilág sztárja?

VV Gergő képes lenne nőket verni? Néhány villalakó bizony ezt gondolja a börtönviselt játékosról. Testvére és barátai viszont elképzelhetetlennek tartják a felvetést.


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nem kell feltétlenül agresszív állatnak, vagy nőverőnek beállítani azt, aki megjárta a börtönt – mondják Gergő ismerősei. Ráadásul Dukai Regina testvérét nem erőszakos bűncselekmény miatt sittelték le annak idején, hanem kábítószer-ügyletei miatt. A börtönben állítólag sosem volt balhéja, három cellatársával kifejezetten jó kapcsolatot ápolt.

De a kinti életben is jópofa, inkább békét kereső, mintsem agresszív fiúnak ismerik. Még csak szórakozóhelyi összetűzése sem volt soha. A VV vagánya keze helyett maximum hangját emeli fel konfliktushelyzetekben.

Gergő testvére, Regina azt mondja, szerinte inkább kell Attilától tartaniuk a villalakóknak, mintsem bátyjától. Ám azzal, hogy az Összeférhetetlen figura nőverőként állítja be Gergőt, az emberek fülébe beletette a bogarat. Ez pedig semmiképpen nem jó, hiszen adott esetben akár Gergő vesztét is jelentheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik