Szórakozás

Lelombozó látvány: ledobták ruháikat a ValóVilág5 férfiúi

A villa férfijai sztriptíz műsorral kedveskedtek a hölgyeknek. A villa hímjeinek teste azonban inkább lelombozó, mint lehengerlő volt.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A villában lakó lányok lelkesen várták azt a vetkőzős produkciót, melyben a villa férfijai egy szál alsónadrágra vetkőztek. Valószínűleg igencsak ki lehetnek éhezve a villa hölgyei, hiszen a fiúkról lekerülő minden egyes ruhadarab alkalmával hisztérikus sikongásban törtek ki. Pedig a fiúk alsónadrágos látványa igencsak sokkoló volt. Csaba és Christofel kivételével ugyanis mindegyik villahím hatalmas pocakot villantott meg a rongyokat ledobva. Így a látottak alapján a fiúk sztriptíz helyett egy rögtönzött úszógumiversenyt is rendezhettek volna. Megdöbbentő volt látni, hogy az ütemes mozgás és az erotikus tánctól fényévekre álló mozdulatok hatására úgy rengtek a sörhasak, mint a tányérra borított kocsonyák.

A derék- és hastájéki súlyfeleslegben élen jár Fecó, Attila és Péter, bár több lányra is megpróbáltak rámászni, hogy elvonják a figyelmet hájas pocakjukról. A fiúk közül Péter, Shadi és Attila többször is cikizte már a lányokat azok szilikonkeblei és megjelenése miatt. Azonban a fiúk alsónadrágos testét elnézve jobb lenne, ha bölcsen hallgatnának, s leállnának a villa lányainak zrikálásával. Hiszen a villa férfijainak teste sokkal rosszabb állapotban van, és sokkal intenzív karbantartásra szorul, mint bármelyik villalány formás alakja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik