Szórakozás

Borzasztóan ostoba a ValóVilág sztárja? Kiborult

Versenyzőtársai, egy tegnapi játék során porig alázták VV Veronikát. A lány korábbi barátnői egyszerűnek és együgyűnek titulálták a nyilvánosság előtt.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Veronika kiborult ás sírt. Nem csoda, hiszen Kinga és Dya nagyon megbántották. Szembesítő show-t játszottak a lányok, így legálisan is beolvashattak egymásnak. A dolog a vártnál is jobban sikerült. Kinga és Dya annyira felpörögtek, hogy mindenféle válogatott sértéseket vágtak a Virslis lány fejéhez. Veronika valóban nem egy akadémikus, de azt azért felfogta, hogy porig alázzák.

Ráadásul mindezt épp két olyan lakó tette, akik maguk sem intelligenciájukról, vagy műveltségükről híresek. A fekete bombázó például időnként még két értelmes mondatot sem tud összehozni, míg a szőkeség úgy beszél, mint egy kocsmatöltelék. Szegény Veronika annyira kiborult a történtek miatt, hogy még szerelme sem tudta megvigasztalni.

De nem csak a lányok ugrottak össze tegnap. Attila például Shadival kapott hajba. Az Összeférhetetlen fiatalember azt vágta társa fejéhez, hogy csicskáztatja a többieket. Emellett önkényeskedő f..zkalapnak titulálta. Persze Shadi sem hagyta magát. Szerinte Attilát “patkány stílusa” miatt hamarosan kiszavazzák a nézők. Erre egyébként vélhetően meg is van az esély, hiszen nem elképzelhetetlen, hogy Csaba szerdán Attilát hívja párbajra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik