Szórakozás

Lelepleződött VV Gergő eltitkolt szerelme

Jól indult, aztán mégiscsak meglepő véget ért az Alfahím szerelmes verse, kiderült: a valóságshow-hős szíve akkora, hogy egyszerre többen is elférnek benne.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

„Nincs velem a nő, kivel magam egésznek érzem, a másik felem megleltem, és nélküle vérzem. Találnom kell valakit, ki segít, támogat, ölel, és miatta mégsem feledem Őt el. Sehi, köszönöm, hogy itt vagy nekem. És fogod néha a kezem. Nélküled itt bent nem találnám helyem. Befogadott a szívem, és bár nem úgy, de szeret, köszönöm a mindennapokat veled. Csilla és Sehike egy szívben elfér, mert a pozíció egymástól eltér. Ne féljetek, nők, okok erre nincsenek, egész nap ezt csiripelik a verebek”– árulta el Gergő a költeményben, ami először kényszeredett mosolyt, majd óriási csalódást váltott ki “VV olasz kedvesem volt az egyetlen férfi az életemben Seherezádéból”. Hiszen Gergő szavaiból egyértelműen kiderült, hogy szíve egy titokzatos hölgyért, Csilláért dobog.



A lány és a villalakó két hónappal ezelőtt ismerkedtek meg, és bár elég közel kerültek egymáshoz, az önként vállalt rabság kezdete előtt megbeszélték, Gergő független, szingli játékosként költözik be a luxusbörtönbe – árulták el az Alfahím barátai a Fókusznak, akik egyáltalán nem lepődtek meg a fiú váratlan vallomásán, hiszen már a beszavazó show-n láttak jeleket, melyekkel Csillának üzent. Gergő testét számtalan tetoválás díszíti, bal vállán például egy csillag látható, amire többször is felhívta a figyelmet az élő műsorban, valamint újabban ismét előszeretettel szorongatja a labdát, amit még a lánytól kapott.

Csilla Facebook oldalán eleinte folyamatosan kommentálta a Villában történteket. A jacuzzis jelenet előtt például azt írta, hogy szereti Gergőt. A titokzatos ismeretlent már többen is szerették volna megszólaltatni, a lány azonban egyetlen újságnak vagy portálnak sem hajlandó nyilatkozni Gergővel folytatott kapcsolatáról.

A barátok most azt várják, hogy Seherezádé harcba száll Gergőért. Lehet, hogy taktika áll e kapcsolat mögött, de a fiúk szerint, ha Gergő kicsit lazább lesz, biztosan megmutatja, hogyan szeret egy alfahím.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik