Szórakozás

Kőkemény balhé a ValóVilág villában

Hajszál híja, hogy Péter és Cristofel megúszta a ValóVilágból történő kizárást. A fiúk ugyanis tegnap este, egy félreértés következtében tojáscsatát vívtak.

Egy félresikerült csíny miatt esett egymásnak Péter és Cristofel a ValóVilágban. A kakaskodás Vera miatt tört ki, az Érzékeny lelkű nő ugyanis a délután folyamán megtréfálta a Skalpvadászt: majonézt nyomott a szundikáló fiú szájába. A megalázó helyzetet a kubai csődör természetesen nem hagyta szó nélkül, sőt, bosszút forralt, és tojást csempészett a lány párnája alá. Pechére azonban Péter esett a tréfa áldozatául, a Valóságshow veteránnak pedig eldurrant az agya. A szobából kitrappolva nyers tojást tolt Cris képébe, aki ordítozva fogadta a meglepetést. Sőt, kis híja volt annak, hogy a tizennyolc éves fiú megüsse játékostársát. Szerencséjére sikerült némiképp eszénél maradnia, és ökle helyett szintén egy tojással képelte fel Pétert. A többi villalakó elhűlve nézte a jelentet.



A két fiú egyébként az incidenst követően, a mellékhelyiségben kibékült egymással, percekig röhögtek forrófejűségükön. Természeten bennük van a félsz, ugyanis az előző ValóVilág szériából, dobálózás miatt egy játékost kizártak a versenyből. Zsuzsi akkor narancsokat hajigált Olivér felé. Sebestyén Balázs a tegnap esti összefoglalóban azonban a nézőknek elmondta, a srácokat játékban hagyják, hiszen nem akarták szándékosan bántani egymást. Ennek ellenére a mai, első kiválasztással egybekötött adásban gyaníthatóan komoly büntetést kapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik