Szórakozás

Összeszólalkozott az X-Faktor két mentora

Még csak az első élő adáson vagyunk túl, de Geszti Péter és Keresztes Ildikó máris egymásnak estek.

Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton immár nagyszabású élő show-val jelentkezett az X-Faktor 2011. Először láthattuk együtt a 12 döntős produkciót. A nézői szavazatok alapján a Rocktenors és Gyurcsík Tibi végzett az utolsó helyen, így nekik kellett a tehetségkutató második szériájában először párbajozniuk. A mentorok 2-2 arányban szavaztak, Keresztes Ildikó nem akart dönteni a továbbjutásról, ezért inkább a nézők voksaira bízta az énekesek sorsát. Bár végül Geszti fiúbandája örülhetett, a mentort szíven ütötte kolléganője választása.

“Neheztelek rá, most akaratlanul is kiásta a csatabárdot. Én mindig objektíven próbálok értékelni, míg ő „matekozik”, pedig erre tavaly is ráfizetett, mikor azt hitte: Nikolasnak Veca a legnagyobb ellenfele, de később kiderült, hogy Vastag Csaba volt az. Ildi rockernek mondja magát, mégis a Rocktenorst küldte volna haza” – fakadt ki a Bors című napilapnak Geszti.

Keresztes Ildikó cáfolja, hogy taktikai megfontolásból döntött volna szombat este.

“Az érzelmeim szerint döntöttem, de engem is megviselt a dolog. Még annak sem tudtam szívből örülni, hogy az összes emberem továbbjutott” –árulta el a lapnak az X-Faktor egyetlen női mentora.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik