Szórakozás

Gyurcsík Tibi búcsúzott az X-Faktor színpadától

Szombaton immár nagyszabású élő show-val jelentkezett az X-Faktor 2011. A műsor színpadától a nézők szavazatai alapján Gyurcsík Tibi búcsúzott.

A 12 döntős produkció közös nyitányával, az LMFAO együttes világslágerének, a Party Rock Anthem feldolgozásával elindult az X-Faktor 2011 első élő adása. Ezt követően immár egyenként állhattak a mentorok és a nézők elé a tehetségkutató showműsor versenyzői. A sort Lil C kezdte, majd őt követték az Ikrek, Gyurcsík Tibi, Tarány Tamás, Demes Tamás, Kováts Vera, a Rocktenors, Bagosi Alexa – akinek csupán a műsor előtti órákban engedték az orvosok, hogy színpadra lépjen bokasérülése miatt -, Kocsis Tibor, az Apollo23, Baricz Gergő és Muri Enikő, akik egytől-egyik lenyűgöző produkciót mutattak be, azonban közülük egy valakinek a verseny ma véget ért.

A X-Faktor 2011 tehetségei után, még az eredményhirdetés előtt egy ismerős arc lépett színpadra, a tavalyi X-Faktor győztese, Vastag Csaba állt ismét a mentorok, Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró elé, de ezúttal csak mint vendég, hogy elénekelje Szállj című vadonatúj slágerét.

Szombaton a Rocktenors és Gyurcsík Tibi kapta a legkevesebb voksot a nézőktől, így nekik kellett az X-Faktor 2011-ben először párbajozniuk. A mentorok 2-2 arányban szavaztak, a nézők döntése alapján pedig eldőlt, hogy a Rocktenors folytathatja a versenyt a jövő héten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik