Szórakozás

Sírva üzent az énekesnő a TV2 sztárjának

Karda Bea nemrég még percekig tartó monológban szidta Majkát, most a könnyeivel küszködve üzent a műsorvezetőnek: "szent a béke".

Két napja nem eszik, nem alszik, amióta Majka az Esküdj! élő éjszakai adásában vérig sértette – vallotta be a táncdalénekesnő az Aktív csütörtök esti adásában.

„Karda Bea bemutatkozása szerint ő 61 éves, 61 kg, amihez én hozzátettem volna azt is, hogy 61 az IQ-d is. Aljas dolog, de tudja ő is, hogy így van. Amikor az Ezek megőrültek című műsort forgattuk, akkor azt beszéltük a stábbal: hogy lehet az, hogy őt még nem ütötte el semmi, és megélte ezt a szép kort? Annyira alkalmatlan volt az életre, úgy tűnt nekünk az alatt a két hét alatt, hogy azt sem tudta, melyik bolygón van! Hogyhogy nem lépett még egyszer sem a busz elé?” – mondta a rapper a késő esti kísérőműsorban, ami után hiába próbálta békíteni Beát, szerdai, sajátos, imában elmondott bocsánatkérése csak olaj volt a tűzre: Karda nem felejtett, sőt percekig tartó monológban szidta a műsorvezetőt – szintén élő adásban.

„Bohócot csináltál magadból ismét (…) Én nagyon szerettelek idáig, mélységes csalódás vagy, nem lehetsz büszke magadra, elvetetted a sulykot Majka. Ha valami problémád lesz valaha is velem, akkor nagy nyilvánosság előtt, ha ott vagyok, akkor tedd meg. A hátam mögött még egy nő nem alázott meg így, te vagy a médiában a harmadik pasi, aki ezt megtette, de egyben az utolsó. Bebizonyítottad, hogy nem tudod a nőknek a nagy részét tisztelni, legalábbis engem nem” – háborgott Karda.

Az Aktív riportere mégis úgy vélte, még egy próbát megérne Majka és Bea békítése, mondjuk egy videóüzeneten keresztül.

“Kedves Bea! Ne haragudj, nem akartalak megbántani. Nagyon szeretlek téged” – szólt a második bocsánatkérés, ami végre célt ért: az énekesnő könnyeivel küszködve, két kezével V-betűt formálva üzente a rappernek, hogy “szent a béke”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik