Szórakozás

Élő adásban alázta egymást a TV2 két sztárja

Karda Beáta felhúzta magát Majka korábbi durva beszólásán, és másnap percekig tartó monológban szidta a műsorvezetőt.

Karda Bea nemrég költözött be a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának Rezidenciájába, ahol hatalmas sikert és szimpátiát élvezett a lakók körében. A reality késő esti műsorának, az Esküdj!-nek a műsorvezetője, Majka azonban már korántsincs ilyen jó véleménnyel az énekesnőről: élő adásban kemény szavakkal illette Kardát.

„Karda Bea bemutatkozása szerint ő 61 éves, 61 kg, amihez én hozzátettem volna azt is, hogy 61 az IQ-d is. Aljas dolog, de tudja ő is, hogy így van” – mondta a rapper, majd hozzátette: „Amikor az Ezek megőrültek című műsort forgattuk, akkor azt beszéltük a stábbal: hogy lehet az, hogy őt még nem ütötte el semmi, és megélte ezt a szép kort? Annyira alkalmatlan volt az életre, úgy tűnt nekünk az alatt a két hét alatt, hogy azt sem tudta, melyik bolygón van! Hogyhogy nem lépett még egyszer sem a busz elé?”

Majka szerdán bocsánatot kért korábbi durva kirohanásáért, amit azonban az énekesnő nem fogadott el. Percekig tartó monológban szidta a műsorvezetőt. Majka meg csak pislogott…

„Bohócot csináltál magadból ismét (…) Én nagyon szerettelek idáig, mélységes csalódás vagy, nem lehetsz büszke magadra, elvetetted a sulykot Majka. Ha valami problémád lesz valaha is velem, akkor nagy nyilvánosság előtt, ha ott vagyok, akkor tedd meg. A hátam mögött még egy nő nem alázott meg így, te vagy a médiában a harmadik pasi, aki ezt megtette, de egyben az utolsó. Bebizonyítottad, hogy nem tudod a nőknek a nagy részét tisztelni, legalábbis engem nem” – háborgott Karda.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik