Szórakozás

Már bánja meztelenkedését a kétgyermekes magyar sztár

Görög Zita mélyen megbánta, hogy a pályafutása során meztelenül is megmutatta magát. A jövőben már biztosan nem vetkőzi többé a nyilvánosság előtt.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha friss ruhátlan képeket nem is látunk Zitáról, régieket még tucatjával találhatunk róla a világhálón. A híresség ma már hiába is játssza a szemérmes hölgyet, korábban egyáltalán nem ezt az oldalát mutatta. Láthattuk színvonalas férfi magazinban vetkőzni, de filmen is megmutatta testét. Sőt tovább megyünk. Egyik emlékezetes szerepe során egyszerre került intim viszonyba egy nővel és egy férfival.

A modell az RTL Klub Csak csajok című műsorában próbálta mentegetni magát egykori cselekedetei miatt. Úgy tűnt, hogy még hisz a tündérmesékben, ugyanis bízik abban, ha maga kezdi kiirtani az interneten keringő erotikus képeket, azokkal majd kevesebben szembesülnek. A cél érdekében rendszeresen küld ügyvédje által felszólító leveleket a különböző internetes oldalaknak, hogy távolítsák el a róla készült meztelen felvételeket.

Bár erről nem beszélt, de elképzelhető, hogy azért változott meg a látásmódja, mert gyerekei egyre nagyobbak és lassan talán már ők is megértik, mit tett korábban az anyukájuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik