Szórakozás

Pucér pasikkal pózol a magyar szépség

Harmincöt izmos felsőtestet simogatott végig a modell új naptárjának castingján.

 

Bódi Sylvi úgy döntött, jövő évi naptárját szexi és izmos férfiakkal teszi még erotikusabbá. A fekete szépség felhívást tett közzé honlapján és a legnagyobb közösségi portálon található rajongói oldalán. A nem mindennapi ajánlatra több mint százan jelentkeztek, azzal a céllal, hogy együtt pózoljanak a gyönyörű modellel. A jelölteket Sylvi személyesen tesztelte egy látványos castingon.

A budapesti klubban tesztoszterontól izzott a levegő. Sylvi elsősorban a fiúk a dagadó bicepszére és kockás hasizmaira koncentrált, de kíváncsi volt a jelentkezők személyiségére is, akikben nem csalódott. A jelentkezők nemcsak csinosak, hanem humorosak, és kedvesek is voltak.

„Több mint százan jelentkeztek a felhívásomra, miszerint gyönyörűen kidolgozott izmos testű férfiakat keresek a naptáramhoz. Közülük harmincötöt jobban szemügyrevettem. Elhívtam őket egy meghallgatásra, ahol amellett, hogy egy komoly zsűri segítségével szakmailag is értékelhettem a leendő modelleket, még meg is ismerkedhettem velük. Nem mindegy ugyanis, hogy kivel pózol az ember órákon keresztül” – árulta el mosolyogva Sylvi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik