Szórakozás

Alekosz: “nőies voltam a szexben”

Alekosz kitálal. A VV-győztes első könyvében ír taktikáról és szexről. A Hír24 kapott egy-két exkluzív részletet.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Fordított világ címmel heteken belül a boltok polcaira kerül Alekosz első, saját kezűleg írt műve, melyben lerántja a leplet többek között arról, hogyan és melyik játékostársát használta fel a VV-győzelemre.

A szexkiborg a szabadulását követő heteket teljes titokban azzal töltötte, hogy visszanézte az összes ValóVilág-összefoglalót, és könyvet írt az újra átélt pillanatokról. A Villa Okostojása nem titkolja: nehezebb küzdelemre számított a győzelemért. Sőt már a második hét után tisztában volt vele, hogy túlkészülte magát a játékra.

“Elég gyorsan föltérképeztem a dolgokat, az embereket. Arra a következtetésre jutottam, hogy igazából az Olivéren kívül, egyetlen egy ember sincs, akinek fogalma lenne arról, hogy hol van. Olivért és engem kivéve a többiek „k*rvának” használták a Való Világot. Bementek a villába és ugródeszkának tekintették. Hogy majd kihasználva az ott szerzett ismertséget, népszerűséget, eljutnak valahova. (…) Nem is tudták, elképzelésük sem volt arról, hogy mi ez a játék. Hogy ez egy játék. Nem ismerték a fogásokat, a trükköket, amik persze nagyon szórakoztatóak, éppen ezért. Semmit sem tudtak erről” – meséli könyvében a ValóVilág 4 győztese, aki Évával kapcsolatban sem rejtette véka alá véleményét.

“Éva is k*rvának használta a Való Világot, sőt, talán, legjobban ő, amiért mindvégig haragudtam rá, de persze ezt senki sem látta. De nem kapcsolt, annyira egoista volt. Bárkit és bármit odaadott volna az ismertségért” – leplezi le jó barátját, a földön fetrengés nagymesterét Alekosz.

A hamarosan pornófilmrendezőként debütáló villalakó meglepő őszinteséggel vallott szexuális életéről és a lányokhoz fűződő kapcsolatáról is.

“Én a szexuális életemet úgy huszonegy-huszonkét évesen kezdtem, pontosan nem emlékszem, és egészen harmincéves koromig igazából nem tudtam, hogy hogyan az igazi. (…) Huszonnyolc éves lehettem talán, amikor összeakadtam egy fiatal lánnyal. Húsz éves volt, és ő megmutatta nekem, hogy hogyan is lehet ezt csinálni. (…) Akkor elkezdtem tudatosabban élni a szexuális életemet, sokkal intenzívebben, erősebben éreztettem az ágyban azt, hogy ki a férfi. És rájöttem arra, hogy a nőknek ez nagyon jó. Lehet, hogy addig egy kicsit nőies voltam az ágyban”.

A könyvből természetesen nem maradhatott ki a Villa másik amazonja, VV Gigi sem, akit Alekosz 12 órás lányként emleget művében.

“Ha visszagondolok azokra az ágyjelenetekre, amiket fiatalabb koromban produkáltam, és összehasonlítom a mostaniakkal, óriási a különbség. Akkor, huszonöt évesen a szex nálam körülbelül fél óra volt. Mostanában viszont akár több órás együttlétekre is volt példa. Amióta így élem a szexuális életemet, azóta ránézésre megállapítom a nőkről, hogy hány órásak lehetnek. Az olyan kinézetű nők, mint a Gigi, a tizenkét órás kategóriába esnek. Egyrészt azért, mert szép, másrészt azért, mert fiatal” – árulta el az Okostojás, akinek teljes vallomása két héten belül kerül a boltok polcaira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik