Szórakozás

“Láncra vert kutyaként élt” a VV5 bombázója

VV Seherezádé édesanyja szerint a volt barát, Claudio éveken át lelki terrorban tartotta a lányát.

Először szólalt meg a sajtóban VV Seherezádé édesanyja, aki azután döntött úgy, hogy nyilvánosság elé áll, hogy lánya exe, az olasz csődör, Claudio egy videoüzenetben szakított a ValóVilág 5 szenvedélyes szöszijével, mert a lány már az első napokban a jakuzziban intim közelségbe került lakótársával, Gergővel. Az asszony úgy érezte, meg kell védenie a raboskodó villalakó becsületét és képviselnie kell gyermeke érdekeit.

Az édesanya a Bors című napilapnak elmondta, örül, hogy Claudio végre eltűnt az életükből és boldogan figyeli a Seherezádé és Gergő között kibontakozó románcot.

“Seherezádé végre felszabadult érzelmileg, mert az az igazság, hogy láncra vert kutyaként élt Claudio mellett két éven keresztül. A lányom az érzelmeire hallgatott az esze helyett, ezért szenvedett ennyi időn keresztül a barátja mellett, aki egyszerűen lelki terror alatt tartotta, megalázta, manipulálta őt. (…) Aztán a gogózásról is letiltotta, mondván, nem fér bele az erkölcsi normáiba, és különben se dolgozzon. Később mégis arra kényszerítette, hogy visszatérjen az éjszakába, mert nem szponzorálja tovább” – kezdte a panaszáradatot az asszony, majd hozzátette: “örülök, hogy Gergő mellett már két hét alatt megkapta mindazt, amit eddig Claudiótól két év alatt nem sikerült. Cukik együtt, az érzelmeik őszinték, jó nézni őket, olyan kötődés kezd kialakulni közöttük, amiből mély barátság is lehet” – újságolta boldogan a lapnak Nagyné Detti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik