Szórakozás

Kirúgatják az RTL Klub sztárját

Nagy valószínűség szerint már csak napjai vannak hátra VV Csabának. Jelenleg úgy tűnik, hogy a legtöbb villalakó őt szeretné hazaküldeni.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Szegény Csaba maga is tudja, hogy nem áll jól a szénája. Bár mindenki azt állítja, hogy a villa Helyes pasija nagyon jó ember, mégis őt akarják kirúgatni. A fiú ugyan leplezni próbálja, hogy rosszul esik neki a háta mögötti összesküvés, a szemében látszik, hogy végtelenül elkeseredett. Pedig azt nem is tudja, miket mondanak róla a többiek.

Többek között kitárgyalták, hogy Csaba annyira jelentéktelen, hogy kiesése még csak fel sem tűnne senkinek. Mások úgy látják, nem csak nézőknek, hanem a villalakók közül sem fájna senkinek, ha a fiú kiesne a játékból. Persze lehet, hogy ebben tévednek a játékosok. Csaba és Kinga ugyanis az utóbbi időben igencsak egymásra hangolódtak, ami miatt a szőkeség elbizonytalanodott a kiszavazást illetően.

Attila egyébként állandóan azon ügyeskedik, hogy társait meggyőzze Csaba kirúgatásáról. Fecó erre megjegyezte, ha nem vigyáz, lehet, hogy éppen a furcsa fiút szavazzák majd ki a többiek. Ez hamarosan elváilk, hiszen sokáig már nem kell várnunk, ugyanis vasárnap lesz a VV5 első kiszavazója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik