Szórakozás

Teljesen meztelen az imádott színész

A világ új kedvenc sorozata, az American Horror Story nemcsak bizarr történetével, de Dylan McDermott fedetlen testével is harcol a nézettségért.

Negyvenkilenc esztendősen, több mint két évtizednyi karrierrel és rengeteg sikerrel a háta mögött talán fölöslegesnek tűnik egy vetkőzés a kamerák előtt. Dylan McDermott azonban nem érezte derogálónak. Így új sorozata, az American Horror Story első részének jelentős részét az teszi ki, hogy pucéran flangál házában. A képsorok pedig nemcsak sejtetik a teljes ruhátlanságot, hanem meg is mutatják Dylan természetes valóját. Leginkább a hátsójára koncentrálva, amiről az őskorban Julia Roberts sem tudta levenni a kacsóját.

Az AHS-ben azonban korántsem McDermott textilmentes feneke a legmeghökkentőbb. Sőt, az érzékenyebb lelkületű nézőknek igazi felüdülést jelent a Golden Globe-díjas színész kendőzetlen látványa. A sorozat ugyanis – ahogy a címből kitalálható – nyüzsög a rémisztő és már betegesnek nevezhető pillanatoktól. Persze lehet, hogy valakinek természetes a latexruhában szexelő szellem-ember páros látványa…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik