Szórakozás

Ledobná ruháit a TV2 kirúgott sztárja

A fekete szépség a Hír24-nek arról vallott, ha bevállalósabb lett volna, még mindig küzdhetne a fiúk szerelméért az ÖsszeEsküvőkben.

Petra először az Esküdj!-ben Majkának vallott arról, hogy úgy látja, a valóságshow-ban csak a könnyűvérű lányoknak terem babér.

A Hír24 arra volt kíváncsi, hogy az egykori menyasszonyjelölt meddig ment volna el a kitárulkozásban: a legtöbben ugyanis azt állították, nagyon zárkózott és nem engedett közel magához másokat.  
Petra kérdésünkre elmondta, hogy  több menyasszonyjelölt,  Niko és Renike semmit nem szégyellnek, szívesen pucérkodnak kamerák előt, ám erre ő képtelen volt. A kiesett játékos azt is hozzátette, számára nem adódhatott volna olyan szituáció, hogy a Rezidencián bonyolódjon szexuális aktusba. A lány azt is megjegyezte, talán Csenge most bent a legvisszafogottabb karakter, ami akár a vesztét is okozhatja.

A vajdasági lány bevallotta, hogy bármennyire is szégyellős, szívesen levetkőzne férfimagazinnak, de csak úgy, hogy a fehérnemű vagy a bikini rajta maradhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik