Szórakozás

Összeomlott a ValóVilág sztárjának anyja

Gyakran látják sírni Cristofel édesanyját. Az asszony rettenetesen kötődik fiához, és most nagyon nehezen viseli, hogy nem lehetnek együtt.

A kubia nők és fiaik között sokkal szorosabb a kötelék, mint ahogyan azt a magyar anyák esetében megszoktuk – állítják a villa skalpvadászának ismerősei. Ez lehet az oka annak is, hogy az asszony minden Cristofelnek szánt lelki pofont a sajátjaként él meg. Ebből pedig bőven kijut neki, ugyanis a 18 éves fiatalembert a többiek gyakran leszólják és cikizik.

Édesapja azt állítja, a villalakók teljesen félreismerik gyermekét és méltánytalanul piszkálják. Ilyen egyébként már gyerekkorában is előfordult vele. Cristofel általános iskolás volt, amikor a nagyobb fiúk rettegésben tartották. Rendszeresen elvették az uzsonnáját, amiről jó ideig nem mert szólni. Amikor az édesanyja észrevette, hogy a fiú gyakran sír, kérdőre vonta. Ekkor derült fény a terrorizálásra. Ezt követően az asszony folyamatosan arra trenírozta Cristofelt, hogy kemény férfi legyen, ettől kapcsolatuk még szorosabb lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik