Szórakozás

Autóbalesetben elhunyt az RTL Klub sztárjának szerelme

Rettenetes tragédia történt VV Melinda családjában. Az ex-villalakó csak a Hír24-nek beszélt arról, hogy néhány évvel ezelőtt elveszítette szerelmét.

Ki gondolná, hogy a luxusbörtönben többnyire vidáman mosolygó lány néhány éve az összeomlás szélén állt. Melinda akkoriban úszott a boldogságban, nagyon szerelmes volt egy fiúba. Állítása szerint viszonyuk egy valódi érzelmeken alapuló kapcsolat volt.

Szóval éppen minden nagyon rendben volt Melinda körül, amikor váratlan tragédia érte. A lányt arról értesítették, hogy szerelmét baleset érte, és meghalt. A fiatalember egy barátjával együtt autózott, amikor frontálisan összeütköztek egy kamionnal. A karambolban mind a ketten szörnyethaltak. A részletekről és arról, hogy ki volt a hibás Melinda ,érthető módon, nem akart beszélni.

A történtek után a lány összeomlott, hosszú hónapokba tellett, mire összeszedte magát. Azt mondja, senkinek nem kívánja, hogy hasonló dolog történjen vele, de az biztos, hogy őt ez a helyzet erősítette meg. Keménységet a ValóVilágban is hasznosítani tudta, ennek köszönhető, hogy másokkal ellentétben soha nem borult ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik