Szórakozás

Retteg lányáért a TV2 sztárjának édesanyja

Kamerák előtt zokogott a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának Nikója. Édesanyja félti a lányt.


Fotó: TV2

A Hír24 kérdésére Mariann elmondta, olykor szörnyű látnia lánya veszekedéseit a Rezidencián, ám azt is hozzátette, büszke Nikóra, amiért minden esetben megvédi magát. Az asszony elmondta, hogy az élő kamerákon keresztül is sokszor figyeli a valóságshow-ban történteket, így teljesebb képet kaphat a benti életről.

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy az aggódó édesanya szerint van-e jövője Norbi és Niko kapcsolatának.
“Úgy gondolom, ez akkor derül majd ki, ha kijönnek a Rezidenciáról. Eleinte úgy láttam, Norbi taktikázik és háremet gyűjt maga köré. Akkor nagyon féltettem a lányomat, mert láttam, mennyire ragaszkodik Norbihoz. Niko nagyon fiatal, 22 éves, még csak egyszer volt szerelmes az életében, sosem váltogatta a férfiakat, így abban is biztos vagyok, ha Norbi esetleg kiesne, a lányom nem választana bent új fiút magának” – vélekedik Mariann.


Fotó: TV2

Niko édesanyja nem tagadta, lánya a kinti életben is erőteljes érzelmeket vált ki az emberek többségéből: vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem.  „Jó lenne, ha még néhány hétig bent lehetne” – mondta. Hogy teljesül-e a kívánsága, nem tudni, hiszen a lányok szavazatai alapján a pénteki összecsapásnak Niko már biztosan a résztvevője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik