Szórakozás

Élő adásban káromkodott a TV2 kirúgott sztárja

Peller Mariannak élő adásban tette helyre a káromkodó Zsanikát.

Az ÖsszeEsküvők legutóbbi szavazásának lezárása előtt csupán néhány másodperce volt Zsanikának és Másának arra, hogy meggyőzzék az anyósjelölteket arról, miért is válna belőlük jó feleség. A mamikák a szokásos szimpátiaméterrel jelezték, kinek a beszéde nyerte el leginkább tetszésüket.

A vicces Zsanika úgy tűnt, nem volt formában, mondandója elején nem nagyon találta a szavakat, félperces védőbeszédét pedig egy cifra káromkodással zárta le, amin a műsorvezetők is meglepődtek. Végül Mariann nem hagyta szó nélkül a lány szavait, és megkérte, ne beszéljen ilyen csúnyán.

A csupaszív Peller Mariann a Hír24-nek elmondta, nagyon szereti a játékosokat, de ez esetben úgy gondolta, figyelmeztetnie kell az összecsapás szereplőjét.
“Megdöbbentem egy pillanatra, átfutott az agyamon, mit tegyek, aztán úgy döntöttem, helyre kell tenni Zsanit” – árulta el a műsorvezető. – “Bár az ember száján néha kicsúszik ilyesmi, élő adásban nem lehet szó nélkül elmenni mellette”

Az ÖsszeEsküvők összefoglalóit látva megállapíthatjuk, a lányoknak – tisztelet a kivételnek – nem kell a szomszédba menniük a csúnya beszédért. A minap például Nikó káromkodását “élvezhettü” hosszú percekig, aki máris elnyerhetné a legmocskosabb szájú menyasszonyjelölt címet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik