Szórakozás

Kigyógyult impotenciájából a TV2 sztárja

Bár Sziló első próbálkozása kudarcba fulladt, második alkalommal sikerült magáévá tennie Renikét a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában. Vajon mit élhetett át a fiú, és miként sikerült túllépnie azon, hogy csődöt mondott?

– A TV2 kamerái előtt az ÖsszeEsküvők szexuálpszichológusaként hetekkel ezelőtt megjósolta, hogy szinte biztosan kudarc éri azt a fiút az ágyban, aki elsőként próbál szexuális kapcsolatot kialakítani valamelyik menyasszonyjelölttel. Miből következtetett erre?

–  Igen, majdnem biztos voltam benne, hogy akárki is megy először a randiszobába, nem jár sikerrel. Ez nyilvánvalóan adódik a kamerák jelenlétéből is, de a teljesítményt az is befolyásolja, hogy mindenki feszülten figyelte, mi történik Renike és Sziló között. A fiún ilyen értelemben túl nagy volt a nyomás, és a műsort nézve úgy gondolom, szégyellte is magát, holott a kudarc ilyen esetekben nem rendkívüli – magyarázza a szakember. – Nagyon jól tette, hogy az újra adandó alkalommal volt bátorsága belemenni egy intim helyzetbe. Gyakran ugyanis úgy alakul ki szexuális zavar, hogy az első kudarc élménye és az attól való félelem újabb kudarchoz vezet, és így tovább… Ez sok esetben jó időre elveheti a kedvét a szextől. A következő lehetőségnél nem volt rajta akkora teljesítménykényszer, és úgy tűnt, a többek nem várják el tőle, hogy mindenáron teljesítsen. De ami ennél is lényegesebb, úgy látszik, nemcsak a kameráknak játszik, hanem valódi vonzalmat érez Renike iránt. Ez pedig még a korábbi kínos helyzetet is feledtetni tudta vele – summázta véleményét a szexuálpszichológus.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik