Szórakozás

Szexfilmben veszik el az RTL Klub sztárjának szüzességét

VV Bandika, a luxusbörtön egykori szűz fiúja szívesen vesztené el ártatlánságát a kamerák előtt, amennyiben a szexkiborg is igényt tart rá.

Mint arról korábban beszámoltunk, Alekosz közös filmet készít a világhírű felnőttfilmes producerrel, Kovács „Kovi” Istvánnal. A VV4 győztese első saját rendezésű pornófilmjének szereplőválogatása már megkezdődött.


RTL Klub / sajtóklub.tv

A szexkiborg a Hír24 megkeresésére elmondta, a korábbi híresztelésekkel ellentétben, első körben csupán egy körülbelül 20 perces jelenetet vesznek fel, melyben egy lány és egy fiú megismerkedését követhetik majd figyelemmel  a nézők – az első randitól egészen a mindent beteljesítő lepedőakrobatikáig.

Hogy ki lesz a két főszereplő, egyelőre még nem tudni, a casting első fordulóján ugyanis nem taposták egymást az önjelölt pornószínészek. Mindössze egyetlen lány ment el a válogatóra, de ő sem nyerte el a nők terén igen csak kifinomult ízléssel rendelkező volt valóságshow-hős tetszését.

“Nincs konkrét nőideálom. Úgy képzelem el, hogy lennie kell bennem egy érzés, amikor leül velem szemben. Ez, ennél a lánynál sajnos nem volt meg” – árulta el portálunknak Alekosz, aki bár nem szeretne senkit sem felhasználni, hogy még nagyobb reklámot csináljon erotikus alkotásának, de nem zárkózik el attól, hogy a VV5-ből megismert szűz fiú, Bandika szerepet kapjon a  filmjében, sőt, esetleg ott veszítse el 20 éve őrzött ártatlanságát.


RTL Klub / sajtóklub.tv

“Nem tartom járható útnak, hogy valakit csak azért kiszakítsunk a környezetéből, mert az az érdekünket szolgálja. Ettől függetlenül, ha ő maga úgy dönt, hogy eljön a következő válogatóra, az ajtóm nyitva áll előtte” – mondta a volt villalakó.

VV Bandika nemhogy nem zárkózik el az ötlettől, de kifejezetten örült, mikor közöltük vele Alekosz terveit. A szűz fiú szívesen részt venne a készülő produkcióban, sőt…

“Sok függ a lány személyétől is, de akár jöhetnének többen is, csoportos szexben is benne lennék” – mondta el portálunknak a romlatlannak hitt Bandika, aki hamarosan felveszi a kapcsolatot reality-elődjével, és megbeszélik a részleteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik