Szórakozás

Bulival ünnepelte szakítását a VV5 bombázója

Seherezádé nem sírta tele a párnáját szerelme, Claudio elbocsátó szép üzenete miatt, helyette bulizott egy nagyot Gergővel és a többi villalakóval.

Vidáman indult a péntek a Villában, különösen Seherezádé számára. A lány ugyanis 21 éves lett, így ezen a napon minden róla szólt. Gergő verset írt neki, Fecó meglepetés produkciót szervezett és megállás nélkül érkeztek a meglepetések otthonról is, köztük Seherezádé anyukájának levele is, melyben Gergőt is megemlítette. Egy ideig úgy tűnt, mindenki együtt örül a szülinapossal, de ahogy gyűltek az ajándékok, úgy nőtt a többi lány irigysége. A csajok közül leginkább Dya és Kinga akadt ki.

Pedig ha tudták volna, hogyan folytatódik a nap, biztosan nem sajnálták volna tőle a meglepetéseket. Seherezádé kedvese, Claudio ugyanis megelégelte, hogy barátnőjét állandóan Gergő karjaiban látta, ezért úgy döntött, telefonüzenetben közli a lánnyal, hogy már nincs helye az életében. Seherezádé kemény maradt, nem mutatta, hogy fáj neki, inkább a sértettség látszott rajta. A Villalakók egy része azonban Claudionak adott igazat: Seri valóban túl messzire ment. Érdekes, hogy az olasz barát mellé éppen az ünnepelt Villabeli barátnői, Dya és Kinga álltak.



A folytatásban a srácok azt a feladatot kapták, hogy ecseteljék Seherezádénak, miért tölthetnék be ők a szívében keletkezett űrt, miért számítanak főnyereménynek. Cristofel hozta a szokásos formáját, igazi kubaihoz méltón forrón udvarolt, ami Veronikánál kiverte a biztosítékot. A szerencsétlen fiú rémülten próbálta megmagyarázni viselkedését. Ám mikor kiderült, hogy valójában csak Veronika és Shadi tréfájának áldozata lett, kiakadt és megfogadta, hogy véget vet a szerelemnek, mert csak akkor lehet újra sebezhetetlen.





Ajánlott videó

Olvasói sztorik