Szórakozás

Meghalt az RTL Klub sztárjának kislánya?

Felkavaró dolgot árult el VV Annamária barátnője a Hír24-nek. Gyöngyi eddig úgy tudta, a villa furcsa lányának gyermeke egészen kicsi korában meghalt, ugyanis Annamari ezt mondta neki.


RTL Klub / sajtóklub.tv

Vajon mi az igazság a villalakó gyermekéről? A közelmúltban ugyanis kiderült, hogy Annamari eltitkolta, hogy 16 évesen teherbe esett. Miután leleplezték sötét titkát, azzal mentegette magát, nagyon fiatal volt, és a babát örökbe kellett adnia. A történet már így sem szívderítő, de amit a Hír24 a lány barátnőjétől megtudott, egészen más megvilágításba helyezte a múltbéli históriát.

Gyöngyi, aki 10 éve ismeri a villalakót, azt állítja, Annamari neki mást állított eddig a kislányáról. Azt mondta, hogy a gyerek egészen kicsi korában megbetegedett és meghalt. Gyöngyit teljesen felkavarta érzelmileg, amikor megtudta, hogy barátnője gyermekéről eltérő információk keringenek. A lány nem tudja eldönteni, hogy a villalakó neki mondott-e igazat, vagy az újságoknak?

A Hír24-nek nyilatkozó Gyöngyi elárulta, összezavarodott, és nem tudja eldönteni, hogy mit csináljon ezek után, barátkozzon-e továbbra is Annamarival, vagy ne? Végül úgy döntött, megvárja, mit mond neki a lány, ha kijön a villából. Mentségére felhozta, biztosan nagyon szégyelli magát a furcsa lány, ezért beszél össze-vissza kislányáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik