Szórakozás

Titkolják? Súlyosan megsérült az RTL sztárja?

Erősen sántítva érkezett meg VV Annamária tegnap az Aréna játék után a villába. A lány az erőpróba közben leesett a gerendáról, ami az adásban is látható volt. A műsor készítői azonban állítják, nem érte baleset a játékost.

Tény az, hogy a többi villalakót is megviselte a gerendás játék, és többen fájlalták a lábukat utána, de ismerősei szerint Annamarinál nem csupán erről lehetett szó. A furcsa lány ugyanis elég nagyot esett.

Barátnője, Gyöngyi a Hír24-nek elmondta, évekkel ezelőtt mind a két bokáját megoperálták a villalakónak, éppen ezért érzékenyebb az átlagnál. Talán ennek köszönhető az is, hogy a baleset után látványosan húzta a lábát. Barátnője szerint Annamarinak meghúzódhatott a bokája. Szakemberek úgy tartják, az ilyen sérüléseket mindenképpen kezelni kell, mert különben szövődményei is lehetnek.

Lehet, hogy csak a véletlen műve, de úgy tűnt, mintha a történtek után a VV szerkesztői szándékosan kevesebbet mutatták volna a sántító Annamarit. Ezzel szemben nem feltételezzük, hogy kezeletlenül hagynák a lányt, hiszen a korábbi ValóVilágokban is láthattuk, hogy a betegségekre és az egészségügyi problémák megoldására különösen nagy gondot fordítanak. Emlékezzünk csak vissza VV Laci esetére, akit azonnal rohammentő vitt kórházba, amikor felmerült nála a szívinfarktus gyanúja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik