Szórakozás

Sokkoló bizonyítékok Jacko halálának ügyében

A Dr. Conrad Murray elleni perben olyan nyomok kerültek elő, melyeket nehéz lesz kimagyarázni, és újabb kérdéseket vetnek fel.

Újabb fejezetéhez érkezett Conrad Murray pere, és a fejlemények komoly gondot okoznak majd a doktor védőinek. A vád ugyanis olyan bizonyítékokkal állt elő, melyekre aligha tud elfogadható magyarázattal szolgálni Murray. Michael Jackson szekrényéből egy véres póló került elő, melyen még az árcédula is rajta volt. Vagyis soha nem viselték, csak vér felitatására használta valaki, majd visszaakasztotta a gardróbba. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a doktor bizonyítékokat tüntetett el a helyszínről, mielőtt még a mentők és a rendőrök kiérkeztek volna. Az viszont rejtély, Jackson vajon mitől vérzett ennyire. Illetve az sem tisztázott, miért hagyták a ruhadarabot a szekrényben lógni a helyszínelők, ahelyett, hogy magukkal vitték volna.

Az igazán sokkoló új bűnjel azonban nem a póló, hanem a Jackson lélegeztetésére használt oxigénpalackja volt. Pontosabban az a tény, hogy ez üres volt, így az eszméletlen popsztárt hiába kötötték rá, ezzel semmit nem segítettek rajta. Ez pedig súlyos orvosi figyelmetlenség, ami közvetlenül hozzájárulhatott Michael halálához. Legalábbis a szakértők szerint ma is élhetne az énekes, ha sikerül oxigénhez juttatni a szervezetét. Vagyis Murray akkor is felelős Jackson tragédiájáért, ha nem sikerül rábizonyítani a végzetes mennyiségű Propofol beadását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik