Szórakozás

Jacko-per: közzétették a halott énekes fotóját

A pop királyának sápadt holtteste látható egy kórházi ágyon.

Mint arról korábban beszámoltunk, két évvel Michael Jackson halála után megkezdődött a haláláért felelősnek tartott orvos, Conrad Murray pere. A Los Angelesben tartott per első napját a vád és a védelem esküdtszék előtt elmondott nyitóbeszédének szentelték. Az ügyészség szerint a Conrad Murray irányította gyógyszeres kezelés vezetett a világhírű páciens halálához, a védőügyvédek szerint viszont az énekes saját kezűleg adagolta túl magát.

A nyitónapon bemutattak az esküdtszéknek egy olyan felvételt, ami nem sokkal az énekes halála előtt készült, és Jacko felismerhetetlenségig elmosódott hangon arról beszél orvosának, Conrad Murray-nek, hogy fantasztikus koncertekkel szeretne visszatérni, amikre az emberek életük végéig emlékezni fognak.

A felvételen kívül egy fotót is közzétettek, amin Jackson holtteste látható egy kórházi ágyon.

A nem szándékos emberöléssel és orvosi mulasztással vádolt Murray doktor akár négy évig tartó börtönbüntetést is kaphat, ha bűnösnek találják, valamint eltilthatják a hivatása gyakorlásától. A várhatóan egy-másfél hónapig tartó pert élőben közvetíti több amerikai televízió is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik