Szórakozás

Jackson gyerekei végignézték apjuk haláltusáját

Az énekes lánya, Paris összegömbölyödve feküdt a földön, míg a fia, Prince sokkos állapotba került.

Mint arról korábban beszámoltunk, két évvel Michael Jackson halála után megkezdődött a haláláért felelősnek tartott orvos, Conrad Murray pere. A Los Angelesben tartott tárgyalás második napján Jacko testőrét, Faheem Muhammadet hallgatta meg a bíróság. A férfi elmondta, a popsztár gyerekei végignézték, ahogy apjuk nyitott szemmel és szájjal, élettelenül fekszik az ágyban, miközben az orvos idegesen járkált fel-alá és próbálta újraéleszteni az énekest – írja a Telegraph.

Paris összegömbölyödve feküdt a földön és egyfolytában azt kiabálta, hogy: “Apa, apa!”, míg Prince sokkos állapotba került. Sírtak és sikoltoztak, végül a testőr vitte ki őket a szobából, miután dr. Murray rákiabált, ne hagyja, hogy a gyerekek végig nézzék apjuk haláltusáját.

“Ne aggódjatok minden rendben, mi majd vigyázunk rá” – próbálta nyugtatgatni Parist és Prince-t Muhammad, aki később megkérdezte az orvost, hogy pontosan mi történt Jacksonnal, mire az csupán annyit felelt: “valamire rosszul reagált”.

Jacko másik testőre, Alberto Alvarez azt állítja, hogy Murray megkérte, segítsen neki belepakolni néhány orvosi felszerelést és üveget egy zsákba, melyek közül az egyik nagy valószínűség szerint az a propofol nevű altató volt, ami az ügyészség szerint az 50 éves világsztár szívmegállását is okozta – olvasható a People magazin beszámolójában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik